Kanonhelg!

Helgen har varit kanon!
En lugn fredagkväll med filmmys i soffan. Jag var jättetrött så jag somnade.

Lördagen blev det mer liv på! Vi mötte Sil och det blev vinst med 3-0. DIVISION 2 nästa år! Yeah! Sedan åkte jag hem, tog en promenad och åkte sen in till Marina. Efter en stund hos Marina var det dags för lagfest. Vilken kväll! Har inte haft så roligt på länge! Lekar, prat, kortspel, dricka, underbara människor, skratt, sång, och allt kul man kan tänka sig bestod kvällen av. Jag, Marina, Tini och Linda åkte till staden med Jönsson. Där fick vi se hans lägenhet. Kulkul. I staden träffade vi resten av laget och gick in på Bogrens med våra silverhattar. Där blev det dans.
Efter krogen blev det en tur till donken med M&M. Dit kom Daniel också som skulle sova hos mig. Nattbussen hem och väl hemma blev det att somna i sin älsklings armar.
KANONKVÄLL! Tack alla!

Söndagen blev det kika lillebrors match och sedan kalas hos Disa som fyllde 7 år. Sen hem och sen åka till Daniel för att sova där.

Skolan idag gick ganska snabbt. Slutade 12.15. Idag fyller Fransson 20 år! GRATTIS GUMMAN!

Idag är jag inte lika glad som i helgen. Helgen var underbar, nu känns det inte lika bra. Ikväll blir det en promenad på träningen. Nu ska jag ta tag i livet och plugga matte.


elin

hmmm

Att den aldrig kan bli bra...