Världens godaste!

Denna laktosfria yoghurt är den godaste jag någonsin ätit! Jag bad pappa köpa den till mig och nu är jag helt kär!
Den smakar som äppelpaj. Den smakar sommar! Låt denna vara kvar, inte bara vara på besök!


underbart god


Lördag och Söndag

Igår vaknade jag jättetidigt och kunde inte somna om. Men lillebror spelade match klockan 11 på Väringsvallen så jag och mamma gick dit och tittade. De vann med 3-1! Jag och mamma körde Martin och Jonsson till Hörnebo där de skulle se på film. Vi tog vägen över Skövde hem och där kollade vi på Mio och sen köpte vi lite blommor. Jag började drömma mig bort om en egen lägenhet. Men just nu känns det väldigt långt bort eftersom att jag inte har något jobb än.. På kvällen var det mys i soffan framför Män som hatar kvinnor.

Vaknade upp imorse helt slut! Jag ville helst av allt bara ligga kvar och krama Daniel, men var tvungen att gå upp, det var ju match mot Mariestad idag! Matchen slutade 1-1 och jag är seg i hela kroppen. Nu ska jag snart plugga lite historia. Jag gillar verkligen inte det, men jag måste. Saknar min Daniel en hel del.

Idag har Volvo Personvagnar blivit kinesiska. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, det enda jag vet är att jag är Powertrain anställd och det ser inte allt för ljust ut. Vad ska jag hitta på till hösten? Ska jag plugga eller ska jag jobba? Usch, jag är helt förvirrad och har inte en blekaste aning. Om jag vill läsa, vad vill jag läsa till? 
Jag ska i vilket fall som helst söka in till olika skolor så får jag ta ställning sen. Men jag vill helst av allt ha ett jobb så jag kan tjäna lite pengar och fundera ut vad jag vill med mitt liv!  


Thailand vill jag till nu!

PÅSKLOV

Idag var det sista dagen i skolan innan Lovet! UNDERBART!
Hade sovmorgon men körde in min bror till sin första lektion så jag var i skolan lite tidigare än vad jag behövde.
Första lektionen var religion, där vi fick reda på provet vi gjorde innan vi åkte till Gent! Jag fick VG, är missnöjd med mig själv för jag inte pluggat till det provet. Så där rök nog MVG chansen.. Dåligt Elin!
Andra lektionen var det bild. Jag gillar faktiskt att ha bild, man behöver inte tänka lika mycket då, allt kommer naturligt! Vi fick i alla fall sluta lite tidigare för att se när våra klasskompisar uppträdde i caféterian. Det var kul att se dem, ni var grymma! Joel, Filip, Albo, Alex och Magnus.

Lunchen hade Påsklunch att erbjuda. Det var inte gott, det kunde varit pastasallad istället. Eller min favorit på Västerhöjd, skink och broccoli sås! MUMS. Den kommer jag faktiskt att sakna när jag slutat.

På volvo var det som vanligt att vi skulle programmera. Jag var i roboten idag igen. Ibland blir man arg på vissa personer, jag kan själv och du behöver inte vara där och pilla när jag håller på!
Vi stötte på lite fel (som inte jag orsakat!) och åtgärdade dem. Nästa lektion är inte jag där så jag har fått läxa i FMS:en. RAPPORTEN! USCH. Detta blir nog inte något Påsklov trots allt..

Här kommer lite bilder från dagen



Grabbarna i caféterian


Biten vi har gjort ett program för i svarven
Roboten
Edwins arbete med PLC:n
Mina underbara skor som är 1 ½ storlek förstora


Med hjälp av den här programmerar man robotprogrammen.
På displayen syns ett program, fast lite otydligt


Snart påsklov!

Nu sitter jag här och ska snart gå ut och gå och sedan åka till Åbro och träna! 
Idag i skolan har jag programmerat roboten hela dagen. Denna torsdag gick faktiskt fortare än vad jag trodde den skulle göra! Mycket bra! 
Imorgon har jag sovmorgon, skola till klockan fyra och på kvällen
träning på Livingroom. Sen är det LOV! 
Fast så mycket till lov kommer det kanske inte att bli.. Har en matte uppgift jag ska göra en skriftlig redovisning av, jag måste plugga historia till om provet jag har efter Påsk, måste fixa inför projektmässan som är dagen innan vi åker till Danmark och jag måste plugga naturkunskap vi tydligen hade prov i dagen efter vi kommer hem från Danmark. Men efter allt detta är skolan i princip slut för mig! Okej, en rapport som vi ska göra på praktiken, men då är det bara den vi har! Så det blir cirka sex veckor praktik i slutet av min tid i skolan.
Det ska bli väldigt skönt att ta studenten, men ändå lite sorgligt. Det är sista gången vi är en riktig klass. Alla i klassen ska hitta på olika saker så det kommer inte bli att vi kommer att träffas så ofta heller. Jaja, det är ett senare bekymmer. Nu gäller det att försöka att ta tillvara på den korta tid som är kvar. 

Nej, nu hinner jag inte skriva mer, jag ska ta tag i livet lite. 


Det som är orange är roboten som jag programmerat idag.
Med på bild är Gustav som vi låste in i cellen för ett tag sen.


Jonatan lekte med den lilla roboten för några veckorsedan.


E


En underbar helg i Stockholm

Tack älskling för en underbar helg i Stockholm!
Efter att jag handlat i sju olika affärer och handlat upp nästan alla mina pengar var jag ganska nöjd på shopping.
Önskar dock att vi kunde stannat längre.
Det har hänt massor utav roliga saker, det skulle ta en evighet att skriva upp alla knäppa saker Daniel har sagt och gjort. Bland annat sprang han av spårvagnen när det kom en kontrollant trots att jag förklarat för honom precis att vi fick åka med all lokaltrafik på våra kort. Haha, du är knäpp :)



Daniel prover kläder i en utav alla affärer


Vår utsikt från lägenheten på Östermalm


Påväg till Bio


Lördagen var det världens finaste vårväder, på lördagen var det snöstorm...


3D bio


På väg upp till Stockholm bläddrade jag i en tidning och där hade barn fått skicka in bilder. Detta barn har målat älgar som tittar på en gravsten där deras kompis ligger i. Tåget barnet åkte i körde nämligen på en älg.


Haha, hur sött som helst!


Elin


en lång dag

Dagen idag har varit lång.. Långdag i skolan. Har skrivit på vår gemensamma rapport i FMS B. Det är för tillfället rapporter hela tiden som är hur tråkiga som helst att skriva. Man vet vad man vill ha skriviet men det går inte att formulera sig. Hur man än vrider och vänder på det känns det fel. Tror många känner igen sig i det här, tyvärr.

Under dagen fick jag ett inspelat samtal utav SJ. Vårt tåg vi skulle åka med hem var inställt! Första tanken var att vi inte skulle komma iväg till Stockholm nu, vi som längtat så.. Men det löste sig ju tillslut. Vi fick ett nytt tåg hem en timme senare. Så klockan halv åtta på lördag morgon åker vi! 
Jag och pappa var och hämtade nyckeln åt mig hos min moster förut. Då träffade jag mina söta små kusiner. Disa trollade för mig och det var jättehäftigt tyckte hon. Synd för henne att jag såg fusket. Men sådant erkänner man inte för små barn, de behöver få glänsa lite. 

Väl hemma så har det varit plugg nästan hela kvällen. Är stressad nu och nervös inför religionen imorgon och Historian på måndag. Fattar verkligen inte hur jag ska klara det. Att jag har mått illa sen igår är inte heller så positivt. Men vi får hoppas att det går över innan Stockholm.
Tänkte ladda upp en härlig bild från Thailand, men det fungerade inte. Får bli en annan dag. 
Nu ska jag läsa klart och sen sova. Imorgon är det äntligen fredag!

And all she wants is just a little piece of this dream


E

En ledig Tisdag

Idag har det varit studiedag, och vad jag kan kalla eftermiddagen studiedag! Usch, det är mycket i skolan nu känns det som. Eller jag ska plugga in sista avsnittet i min älskade historiabok. Usch! Det kalla kriget roar mig just nu. Usch igen! Sen har vi religion tills på fredag. Kristendom. Usch igen!

Men lite positivt finns det. Idag har jag varit på sjukhuset (inte positivt egentligen) där Carina har tagit blod av mig. Tack och lov att hon fixar det åt mig, jag hatar sjukhus! Tack underbara Carina!
Sen åkte jag ner i källaren på sjukhuset, där hittade jag en annan Carina. Vi letade efter chefen eftersom jag sökt jobb där och tänkte visa mitt ansikte för honom. Det vore egentligen kanon om jag fick jobb där eftersom min rädsla för sjukhus kanske försvinner en aning. Vi hittade inte chefen, men vi stod och prata cirka en timme om allt möjligt! Tack underbara Carina 2! 
Det blev en tripp till Elins Esplanad och sen till frisören där jag gjorde håret mörkare och klippte mig. 

Nu sitter jag här med böcker som omringar mig.. Tur att jag har träning klockan 8 på gymmet!
puss!

På lördag åker jag och Daniel till Stockholm, vilket ska bli helt underbart! Gud vad jag längtar! Bara vi två. 
Men som sagt, innan det är det mycket plugg som måste göras. Usch, nu tar jag tag i det igen och sen åker och tränar. Hoppas verkligen på något kul idag, jag har inte varit med på länge känns det som för att jag varit förkyld och haft feber. 

elin

Helgen

Jag har inte skrivit på jätte länge men det har inte funnits tid och ork. Jag har i alla fall varit i Thailand 3 ½ vecka och efter två hårda veckor hemma med massor utav plugg åkte vi med klassen till Gent i Belgien för att ha praktik. Där var vi 3 veckor. 

Strunt i vad som hänt så långt bort i tiden. 
I lördags var familjen, Linders och Franssons uppe i Karlstad och hälsade på Sofia. Hon bodde jättebra tycker jag! 
Vi kollade på när hon spelade match, sista hemma matchen för säsongen och det slutade bra. 
De är klara för allsvenskan och Sofia blev matchens lirare! GRATTIS! 
Dagen var mycket rolig! 
(bilder skulle kommit upp om det inte vore för den sega datorn)
Söndagen var det mys och  fotboll. (: