Vilket väder får jag på min student?


Vilka ska jag tro på?


ta mig tillbaka nu...


?

varför. varför just jag.

........

är så jävla trött på allt vad sjukvård heter. idioter

Laddar inför match!

Nu sitter jag här och laddar inför match. Mamma syr min studentklänning som kommer att bli så himla fin! Jag är verkligen jättenöjd än så länge. Mamma är grym på att sy! Har ett antal klänningar i garderoben som hon sytt till mig. Jag provar för tillfället mina skor jag köpt som jag ska ha på studenten. Jag gillar dem grymt mycket också!
Studenten kommer att bli perfekt!
Ändå så känns det lite sorgligt att ta studenten och inte träffa alla som man gjort i tre år. Det kommer att kännas tomt att inte ha någon skola att gå till i höst, ingen klass att träffa. Men på sätt och vis väldigt skönt att tjäna pengar, förhoppningsvis flytta hemifrån, kunna göra vad man vill utan att ha massor utav läxor!

Jag hinner inte skriva så mycket mer, jag måste fixa mig inför matchen. Vi spelar klockan 17 på åbrovallen!

Ikväll kommer Daniel också. Ska dra med han ut på en långpromenad hade jag tänkt mig. Frågan är hur det går.


Francesco Totti

elinstenvall


Stockholm

Då har det gått en vecka sedan jag var i Stockholm! Helgen var jättemysig med Mamma, moster Helene, moster Carina och mormor. Vi shoppade, åt och drack gott och hade allmänt mysigt. Jag hade inte sagt nej till en dag till i Stockholm men detta var bättre än inget. Tack så jättemycket för helgen!

I veckan har jag också fått reda på att jag har JOBB MELLAN 8 JUNI OCH 31 DECEMBER! Jag är glad för det så jag spricker!

Praktiken rullar på och går bra tycker jag. Jag har varit ute och sprungit och gått en hel del i veckan vilket är jätteskönt!

Nu ska jag dra igång en film hade jag tänkt. Imorgon är det inventering klockan åtta på morgonen i Skövde.

Bilder från Stockholm


Carina och Mamma


Mamma, random gubbe, jag


Helene. Mormor ville inte vara med på bild.


elinstenvall