En förstörd sidospegel och löprundor

Löpning+Träning i hallen stod på schemat igår. Det gick bra.
Hemfärden var inte lika lyckad. En förstörd sidospegel på bilen tack vare att den mötande bilen inte kan hålla placering på vägen... Kom hem, arg, förbannad, irriterad, trött! Sidospegeln var förstörd. Får byta ut hela. Detta var inte det jag behövde just nu. Men hade kanske tur i oturen ändå om man tänker efter.

Trots lite sömn inatt tack vare min ilska så har dagen blivit bättre och bättre ju längre den gått. Jag har varit ute och sprungit 8-9 km och efter det gjort armhävningar, situps och ryggres. Duktigt Elin, Mycket duktigt!
Nu är jag seg i hela kroppen. Skulle behöva lite massage. :)

Imorgon blir det skolan, träffa den unga damen Frida och sedan träning på Feel Good. Ska försöka klämma in lite plugg också.

Nu funderar jag starkt på One Tree Hill!

elinvictoriastenvall

hjärta

I din famn.
Min hand i din.
underbart.
daniel




Krya på dig majsan babe.

NORGE!


VEGARD SAMDAHL, NORGES KUNG!


Vegard, Jag


HAHAHA, ett antal år har gått sen den bilden togs.


ElinVictoriaStenvall

Perfekt

Det blev mycket bilåkande igår. Men kul var det att åka bil med grabbarna. De hade haft en bra dag i Göteborg.
Blev en lång bilfärd men tillslut var vi hos älsklingen. Det blev OTH och sova.
Sovmorgon idag! Var välbehövlig.
Nu är han i Otterbäcken och spelar bandy. Hoppas att det går bra för honom.
Jag är hemma och ska kika handboll och plugga Kemi.
Ikväll blir det promenix.
Nu blir det handboll. Heja Sverige!

jonas källman

elin



.

Something is wrong


Det var brottning idag. Det var kul också.

Ikväll blir det att köra lilla Persson till Tidaholm. Troligtvis ska jag hämta mina föräldrar i Falköping också. Men det får vi se hur det blir med det eftersom de velar fram och tillbaka. Ångrar att jag inte bestämde mig för att gå på idrottsgalan ikväll. Skulle varit hur roligt som helst!
Hoppas på att det blir Daniel ikväll i alla fall. Hoppas han gör mig gladare än vad jag är nu.

elin

hjärta

the feeling is right,

IRONI

Det finns inget jag tycker om så mycket som jag tycker om min mage. Den är helt underbar. Den gör aldrig ont och är alltid i sitt bästa skick. Magen är min bästa kroppsdel. Tänk vad härligt att jag inte behöver äta medicin fyra gånger per dag som ändå inte hjälper. Tänk vad skön att jag inte behövt ta många blodprov och vänta på provsvar hur länge som helst. Det är skönt att jag kan äta mat utan att få ont i magen. Min mage är underbar.


En vecka går fort

En vecka har gått fort. Lite för fort tycker jag. Det har hänt mycket på en vecka.

Fotbollscupen 10-11 januari slutade i besvikelse. Delad 3:a. Finalen, den ville jag spela.

Tack alla tjejer för lördag kvällen! Tack för alla kunde komma, tack för att vi hade roligt och tack för presenterna. Varje dag lär man sig något nytt. Just den 10:e januari lärde jag mig att spela på kristallglas. Varje gång ett sms skickas till mig dånar det oväsen ur min telefon.

11 Januari 2009. 18 ÅR!

Tack alla för uppvaktningen på min födelsedag. Tack för allt!
Finns inte mycket mer att säga, jag är 18 år. Helt otroligt vad tiden går fort.
Grattis Sabina Älskling också som fyller 18 år!

Tisdag den 13:e. På morgonen var jag "hos doktorn". Jag gjorde teoriprov. 61/65 är helt okej resultat!

Onsdagen den 14:e. Uppkörning kl 8.15. KÖRKORT!! Bilen hela dagen. Körde hem Majsan och bror. Tack för presenterna! Elins taxi. Träning på kvällen, tankade, körde hem Josse, åkte till Vinninga. Där sov jag hos en underbar människa.

Fredag. Doktorn. Massa blodprov. Medicin 4 gånger per dag. Får svar på proverna 24 februari. Suck.
Grattis Persson på 18 års dagen!

Lördag. Brottning. Träningsvärken börjar redan smyga sig fram. Massage skulle inte sitta helt fel. Idag fyller mamma år och ikväll blir det Thaihouse. Första dosen av en av medicinerna tagen. Bara 99 stycken doser kvar.

Nu ska jag slå in mammas paket!

elinvictoriastenvall

Fredag 9 januari

Jonatan, Grattis på 18 års dagen! Men tycker så himla synd om dig. 1 litet poäng! Men nästa gång klarar du det!

Dålig sömn denna natt med.

Skola, städa och handla har stått på schemat idag. Jag är trött. Kanske för trött.

Fotbollscup imorgon! Kvällen är det mat hos mig med tjejerna som gäller. Ska bli trevligt. Sedan blir det förhoppnings sova i min stora säng i en underbar persons famn.
Helgen kommer nog att bli toppen! Hoppas på slutspel på söndag i cupen.

Snart blir det att krama kudden.

stenvallvictoriaelin

Torsdag

Blev ingen vidare sömn inatt. Sista gången jag kikade på klockan var den 2. Kvart i 6 ringde alarmet, det var dags att gå upp!
Blev en spurt till bussen ändå.

Sprutor tycker jag inte om men fotboll är desto bättre. I helgen blir det Dina cup i Töreboda. Hoppas jag får fira min 18 års dag med en guldmedalj.

Träningen gick värdelöst i början men i slutet fungerade det bra igen. SKÖNT!

Nu blir det film eller tv och sen krama kudden. Hoppas på några mer timmar sömn denna natt.

Godnatt.

elinvictoriastenvall

10,5 kvar.

Om 10,5 timme så börjar första lektionen för året. Suck.

I staden köpte jag faktist ingenting. Jag träffade en viss Gita utanför MQ. Jag fattade först inte att det var hon. Himla roligt att se dig igen! Jag som inte trodde att jag skulle se dig på lovet men det fick jag ju! Gummsan!

Körlektionen gick sådär. Men men, det kan inte alltid gå toppen.
Fick skjuts hem av Svärdet efter en tripp till hans lägenhet och kika hur städad den var. Och den var städad!
I en bil som hoppade fram kom jag hem. Åt lite och sen var det åbro som gällde. Möte.
Detta år kommer det bli mycket på. Kommer få lägga ner många timmar på fotbollen. Träningslägret i april ska bli rikitgt roligt. Men det kommer att bli en tuff säsong. Nu får jag ta och bita ihop.

Imorgon blir det Skola, spruta och träning.
Nu blir det Onte three Hill. Sen kramar jag kudden.

elinvictoriastenvall

Dagen före skolstart

Sista dagen på lovet.

Igår blev det en långromenad. Idag blir det staden, säga hejdå till Fransson och Lollo som åker till Brasilien, körlektion, eventuellt något mer och sist på dagen upptaktsträff med fotbollen. Sen är denna dag slut, detta lov, denna ledighet. Imorgon börjar skolan och jag är pepp som bara den! Eller inte.. Mums! Nu ska jag fixa i ordning mig någorlunda så att jag inte missar bussen till stan.

elinvictoriastenvall

6 januari 2009

Igår var en lång dag. Teoriplugg i skövde med Jonatan stod först på schemat. Innan det blev det lite shopping. Mums! Dock några kronor fattigare nu. Ganska många kronor om jag ska vara ärlig. För många kronor. Sedan blev det fika och teoriplugg med Jonatan. Trevligt trevligt.

Buss hem för att hinna gå till Maria vid klockan 6 på kvällen. Bussresan hem kunde varit roligare. Inte direkt det jag förväntade mig att läsa på mobilen efter en än så länge lyckad dag. Det är sjukt.

Väl hemma så blev det byta om och sedan gå till familjen Johansson med familjen. Där väntade mat och reseplanering! Vart vill vi åka? BANGKOK! Det var självklart. Vi kom även fram till att det var exakt 2 år sedan vi kom hem. Den 5 januari 2007 landade planet på Arlanda i Stockholm. Oj, tiden har gått fort! Det är lite skrämmande att tiden kan gå så fort. Det är inte långt kvar till Julen -09. Då ligger jag nog på stranden och solar och badar. Helt underbart!
Våra föräldrar blev tokiga framåt kvällen och kollade flygbiljetter och priser på dem. Dock hade det inte släppts många inför jul. Efterrätt blev det efter midnatt och klockan 3 på natten var jag hemma i mitt hus. Denna kväll som inte skulle bli så sen enligt mamma. Haha. Väl hemma kunde jag lika gärna se på hockeyn på tv. Domarna var inte de bästa och inte Sverige heller. När matchen var slut blev jag trött och somnade.

Nu är det teoriplugg som gäller. Har pluggat en hel del idag och det känns inte bra. Men det löser sig. Nej, förresten jag går ut och går innan det blir mörkt. Så, nu blir det en promenad.


arlanda för 2 år sedan. 5 januari


2 år sen, 5 januari


elinvictoriastenvall

Nyårsafton!

Nyårsafton 2008. Klockan sex skulle alla tjejer träffas hos Julia. Vissa blev ungefär en timme försenade men tillslut hade alla samlats. Förrätt, varmrätt och efterrätt stod på menyn. Mycket god mat och roligt var det! Blev även sång med öron och tänder. Tack för en rolig kväll.
 

Det bar in mot staden 20 över 11 annars hade jag inte kommit hem. Där blev det firande av 12 slaget. En tripp till norrmalm och sen bussen hem. Där väntade stora familjen på Mig, Maria och lillebror. En lyckad nyårsafton blev det.

M och M


Puss