Hemma

Efter en underbar vecka i Stockholm så kom jag igår kväll hem. Det kändes konstigt att åka långsamma rulltrappor på Skövde resecentrum där det endast var ett litet barn som skrek istället för de snabba rulltrapporna i Stockholm med minst tio barn som skrek vid tunnelbanan. Nu är jag hemma igen och det är inget vidare kul. Har mått illa hela dagen. Var inne på en skorea med mamma i morse men det fanns inget som föll mig i smaken. Handlade en hel del i Stockholm som jag ska lägga upp bilder på. Idag har jag inte gjort mycket på grund av att jag mått illa. Har legat och läst ut Elsas mode som jag började läsa i på tåget igår. Den var bra tycker jag! Jag ville verkligen veta hur den slutade så det blev till att den tog slut. Haha. Nu ska jag byta om från bikinin till träningskläder för att åka till Åbro och träna sisådär en timme. Får väl se hur det går med min äckel mage...


Stockholm dag 2

Imorse fick jag tillslut med mig Daniel ut på en promenad innan frukost. Väl tillbaka i lägenheten åt vi och nu gör vi oss i ordning för att åka ut i skärgården! Underbart! Solen skiner och jag ser inte ett enda moln! Kan det bli bättre? NEJ!


Stockholm dag ett

I Söndags blev det en trip till Gällstad med familjen. Lillebror övningskörde som vanligt, han fyller ju snart 18 och blir myndig!!! Hur konstigt känns inte det? Han som alltid har varit så liten med pottfrisyr... Jag får nog inse att han håller på att bli vuxen. I alla fall, i gällstad inhandlades två par solglasögon, ett halsband och två tröjor. Tröjorna är jag speciellt nöjd med, love them! En av dem fick jag av lillebror i försenad födelsedagspresent. Jag fyllde i Januari så det är ett tag sen. Men bättre sent än aldrig.

Idag åkte jag och min Daniel upp till huvudstaden, Stockholm. Vi vet inte hur länge vi ska vara här, det får framtiden avgöra. Idag kom vi fram svettiga till lägenheten. Hemma var det kallt när jag åkte så jag hade tjock tröja och leggins på mig! När vi kom till lägenheten så duschade vi sen blev det stan och shopping! Daniel har handlat upp alla sina pengar han skulle skämma bort mig med så jag får betala för mig själv. Nej, skämt och sido så hittade han massor utav fina kläder som satt jättesnyggt på honom. De flesta var på rea också så de kostade inte mycket.
Själv så hittade jag ingenting som jag köpte!!! Helt otroligt. Dock köpte jag födelsedagspresent till lillebror. Ett par röda shorts som var jättesnygga! Tyvärr glömde jag kameran i lägenheten så jag kunde inte ta några kort när vi shoppade (eller när Daniel shoppade).

Efter vår shoppingtur gick vi till Fältöversten och handlade lite mat. Så mycket till mat blev det inte, men i alla fall bröd och lite småsaker.
Jag fick efter några om och men med mig Daniel ut på en Power Walk/Springtur här i vackra Stockholm. Vi gick en bra runda. Vi gick och lyssnade på allsången och artisterna som uppträdde på Skansen. Stockholm är otroligt fint! Vi var ute i över 1 ½ timme. Otroligt skönt tyckte jag, Daniel höll väl inte med till en början med. När vi kom hem och gjort lite fys höll han dock med. Jag hoppas få med honom på en pw imorgonbitti innan vi åker ut i skärgården för sol och bad. Ska bli underbart att bara ligga på klippor och låta solen bränna huden.
En sak är säkert, Stockholm är underbart!


Daniel är helt slut



Jag ville springa mer

 

elin


Brandbilen behöver hjälp?

Hahahaha, jag kollade på Aftonbladet och fick se detta:


Brandbilen fick larm och ryckte ut. I en kurva välte den. Det roligaste var att larmet som kommit var på grund utav överrostade vitlöksbröd. Kul lördag för brandbilen! Haha.


Idag har jag varit duktig och städat mitt rum! Plus att jag städat badrummet och satt in alla mina viktiga papper i min pärm. Helt otroligt vad duktig jag varit. Det tog faktist inte så lång tid att städa när jag väl tog tag i det. Men vad fint det blev. Till och med sängen är bäddad. Jag kan om jag bara vill! Nu kan jag åka till stockholm så kommer rummet vara städat i några veckor i alla fall. Haha.
När det närmade sig kvällen bestämde jag mig för att gå ut och springa. Jag har inte rört på mig sen någon/några veckor innan studenten. Det har varit förkylningar hit och dit, magen och så vidare. Har väl varit ute någon gång och gått men inte så mycket mer. Men idag så testade jag om det gick utan att hosta och ha sig eller få ont i halsen. Det gick bättre än jag förväntat mig så det blev att jag sprang en mil! Förväntar mig sega och onda ben imorgon men gud vad skönt det var! Får bli en promenad imorgon för att gå ur det.
Imorgon ska familjen till Lager 157. Hoppas jag hittar något fint. Skulle inte vara helt fel med ett par skor till. Eller något annat fint! Nu ska jag ta tag i livet och fixa lite musik till pappa.

elin

När du tagit första bästa tåg

Igår begav jag mig ner till Sveriges näst största stad Göteborg. Som sagt, jag tog första och bästa tåget efter att jag slutat jobbet. I Göteborg väntade fyra vänner, Josephine, Frida, Johanna och Viktor. Vi skulle titta på Sveriges kung, Lars Winnerbäck! Kvällen var alldeles, alldeles underbar! Lars dominerade som vanligt och jag bara njöt! Bättre sätt att starta semestern på finns inte. Jag vill dock se honom igen i sommar, han förmedlar sina låtar på ett helt otroligt sätt. Vi alla stod och hade gåshud och rös, så bra var det! GE MIG LARS IGEN! En gång till!


Om du lämnade mig nu
När denna låt spelades önskade jag att jag hade min Daniel i närheten så jag kunde krama om honom riktigt hårt.


Lars är kung i Sverige, det finns inget annat! Tack tjejer (och Viktor) för en underbar start på semestern! Tack!

Tiden går fort

Jag har hunnit med mycket sen studenten.
Studenten var det bästa som jag varit med om! Vädret var helt perfekt och jag var glad. Rättare sagt, jag var lycklig!
Efter studenten har jag hunnit med att ligga på sjukhus, börja jobba, jobba övertid, vart på bio, varit i Smögen, haft lagfest med de bästa och bara njutit! Ibland är livet härligt.
Idag på jobbet har det varit vattenkrig. Ganska kul faktist. Ibland får vi vara lite omogna. Nu är det bara fyra dagar till semester!
Idag fick jag reda på att jag kommit in på KTH i Stockholm. Jag har ett svårt val framför mig..