...

 

If you look in the mirror and don’t like what you see,

Söndag

Idag är den en söndag. Jag ligger själv i min säng och har ganska tråkigt. Ute är det grått och regnet tycks aldrig vilja sluta falla ner. Jag vill bara ut och springa av mig allt. Allt som hänt det senaste. Ibland vet jag inte var jag ska ta vägen.

Igår var jag på Beccas 20 års fest. Jag körde men hade trevligt ändå. Vännerna betyder så otroligt mycket för mig.

Idag har jag mestadelen varit förbannad. Stackars daniel som fått stå ut med mig. Men ibland har man rätt till att vara förbannad. Idag var en sådan dag för mig. Nu ligger jag bara i sängen och tänker på vilken jobbig vecka som väntar. Jobb måndag-fredag, 7-16. Kommer att vara slut efter denna vecka. Usch!

 

Har tänkt på vissa saker lite extra den sista tiden. Finns vissa personer som jag saknar ganska mycket.

 

Elin


22 oktober 2009, Maria Johansson 18 år!

GRATTIS MARIA JOHANSSON PÅ 18 ÅRS DAGEN!
forever and ever


Måndag

Helgen har varit bra med familjen och Daniel. Har varit ganska lugnt vilket behövdes för min del. Har blivit 2 promenader och framförallt har jag varit ute och SPRUNGIT både lördag och söndag! Helt otroligt skönt! Det var hur längesen som helst! Äntligen påväg tillbaka? Får vi hoppas i alla fall. Men det är fortfarande knappt bättre med magen. Men men.
Efter en skön helg kommer måndagen.

Idag i skolan så var det ett sömnpiller som pratade första lektionen precis som varje måndag.
På matten var jag mycket stolt över mig själv för att ha gjort klart läxan för sörsta gången. Och jag har fattat vad jag gjort!! Till och med de som ska vara smarta frågade mig! mycket skönt. :)

Jag har varit ute och gått en liten runda och snart ska jag åka iväg på träning. Hoppas vi gör saker jag kan vara med på.

I veckan ska jag plugga historia som en idiot! Har prov veckan efter lovet. Inte kul!

Nu ska jag ta tag i mitt liv en aning innan det blir till att dra sig mot kära åbrovallen. (:

thailand




Elin

det enda jag vill

det enda jag vill är att må bra.
att få vara lycklig.
att kunna vara glad.
att all skit ska försvinna.

det är inte bra nu
.

Green Day,

En underbar helg med Maria i Stockholm. Green Day, grymt!
Annat kul blev shopping och mys! :)










att se dröm efter dröm krossas

Ligga vaken halva nätterna, se dröm efter dröm krossas. Leva med ovissheten att inte veta hur det blir imorgon. Vilken dröm står på tur att krossas? Framtiden är viktig för mig precis som att leva här i nuet. Jag visste vad jag ville, jag visste vad min dröm var att bli. Plötsligt var den drömmen krossad. Ännu en av alla drömmar jag har haft. En av de större. Att ligga vaken på nätterna, inte kunna sova för att det gör ont. Det gör inte bara ont på ett ställe utan flera. För många, fysiskt och psykiskt. Att orka leva såhär dag ut och dag in är tufft. Ibland för tufft. Att inte komma ur detta. Att se dröm efter dröm krossas. Att orka hålla humöret uppe. Det är inte lätt.
Det säger stopp. Nu är det bra, nu räcker det.
Men det finns inget att göra. Det finns inget annat val än att fortsätta. Fortsätta att leva med ovissheten och krossade drömmar. Imorgon kanske det är bättre, eller så är det så att ännu en dröm krossas..

jag vet inte var jag ska ta vägen
.



elinvictoriastenvall