tre dagar med praktik

Nu ligger jag i sängen och funderar på vad jag ska ha med mig för kläder till Stockholm. Ska dit imorgon med Mamma, mina två mostrar och mormor för att shoppa och äta gott. MYS!

I onsdags började praktiken. Det har varit mycket bättre än vad jag trodde! Jag trivs och det verkar som att jag kommer att fixa sex veckor där. Det blir mycket möten överallt och jag träffar massor utav människor då. Många säger till mig att jag ska hälsa till pappa för på något underligt sätt så känner varenda människa honom! Men lite kul är det trots att jag inte ens vet vem människorna som hälsar är. Haha.

Jag har inte bara praktiserat i veckan. Jag har tränat som vanligt med bästa laget!
I onsdags trodde jag att min sista dag var kommen. Jag sitter på bussen till Vinninga och i Skara gick det på en äckelgubbe. Trots att det fanns lediga säten så kommer han fram till mig och sätter sig bredvid mig och säger att han tycker det är så tråkigt att sitta själv. Blicken gick direkt till hans händer som är helt täckta utav rött blod och genom näsan kände jag lukten utav sprit och rök. Jag blev jätterädd! Han började fråga mig om jag skulle åka hela vägen till Lidköping men jag svarade lite darrigt att jag skulle av i Vinninga. Han började prata om att han hade friat till en tjej där en gång i tiden. Han började prata med en militär som satt i sätet bredvid mig tack och lov. Äckelgubben började prata om att blod vad bra för det var så lätt att tvätta bort och att slåss var det bästa som man kunde lära sig. Han pratade hela resan som kändes som flera timmar, trots att den bara var tio minuter lång. Jag vågade inte ta upp mobiltelefonen, jag vågade inte göra något, inte ens röra mig! När jag skulle gå av bussen bad jag försiktigt att han skulle flytta på sig för att jag ville av. Han ville inte släppa ut mig och jag svarade lite darrande att jag visst skulle av. Han mumlade något om att jag säkert var från Vinninga och att Vinningabor var dumma i huvudet.
När jag väl kommit av bussen sprang jag nästan hem till Daniels hus och berättade för Johanna vad som hänt.
LÄSKIGT!
Daniel kom från träningen och vi somnade innan vi ens hunnit säga godnatt. Haha, typiskt oss.

Igår efter träningen så åkte jag och Fransson till Pims och träffade Josse och Ida. Vi drack is tea och pratade om allt möjligt! Josse åker snart tillbaka till England. Men jag längtar tills i sommar då jag och Fransson har roliga planer för Josses presenter.

Jag har legat och funderat över vad jag ska ha med för kläder men har inte blivit något klokare. Jag plockar fram lite och sen får jag köpa kläder i Stockholm! Det brukar fungera ganska bra om man heter Elin Stenvall!

i veckan har jag inte mått bra alls, jag vill inte ens tänka på det. jag sover dåligt, jag vet inte var jag ska ta vägen. dock är jag väldigt bra på att dölja allt genom att vara glad utåt.. men som sagt, det är bara ett skal..




Skolan är slut!


Varför är inte solen framme hela dagen?

Gårdagen vill jag helst glömma. Jag pallar inte..

Imorse körde jag mamma till jobbet. Jag hade tänkt att sova när jag kom hem igen men var pigg så jag gick ut och gick i cirka en timme. Solen sken och det var jätteskönt! När jag kom in igen åt jag en god frukost, inte lika god som i Thailand men denna dög också.
Jag renskrev klart min sista uppgift i matten. Jag upptäckte fel jag gjort och uppgiften blev helt plötsligt helfel!
Jag åkte i alla fall in till Västerhöjd och lämnade in den. Där träffade jag några i klassen också som skrivit prov. Jag åkte och handlade mjölk och lite frukt och sedan blev det en liten sväng till mormor och morfar. Satt där och pratade ett tag men var tvungen att åka hem så mjölken inte blev sur.
Väl hemma blev det lite mat och sen började jag städa båda badrummen! Till och med toaletterna! Duktigt Elin Stenvall! Jag plockade i ordning lite och tittade ut. Moln överallt och GRÅTT! Det känns som höst igen! Nej! Jag som ville sitta en liten stund i solen i alla fall. Där rök den chansen.
Nu sitter jag och väntar på att en seg D Larsson ska komma hit.
Ikväll blir det träning igen, skönt!
Imorgon börjar praktiken, jag hoppas att det blir bra. NU ÄR SKOLAN SLUT PÅ RIKTIGT! Inga mer prov!!!

Elin


Danmark


Franssons parkering


Becca och Fransson


solen tittade fram


match


tävlingar


vem är virrigast?


haha!

Tack för en underbar helg.


Påsklovet

Många roliga saker har hänt under Påsklovet! En del av allt kommer här.



Ullared med Johanna, Kristina och Mamma


var i Fagersanna och gjorde smycken till mässan


tränat fotboll


pluggat,

Har varit på bio och ätit på Mangos med tjejerna. Vi såg remember me och den var kanonbra! Bästa filmen jag sett på länge! Jag har provat balklänningar, varit med min underbara Pojkvän, firat Johanna, firat Julia med fest och utgång, rensat garderoben och mycket mer!

Lovet har varit välbehövligt. Nu är det inte långt kvar till praktiken!

Nu ska jag ta tag i livet igen och plugga. I eftermiddag kommer mormor och morfar!