Idag

Idag gick jag en runda innan frukost trots ont i magen. Jag och mamma åkte in till staden efter frukost och självklart köpte jag ett par skor. Jag som inte skulle köpa mer innan jag åker till Stockholm. Men det gick åt skogen. I alla fall så har jag kollat på dessa skor sen de kom ut i affär och idag hittade jag dem för halva priset och då kunde jag självklart inte gå förbi!
Jag ska till Åbro ikväll och titta på träningen. Det suger att inte kunna träna. Jag som ville spela på Lördag.. Men men..
Efter träningen ska jag, Josse och Fransson åka till Hjo. Josse vill så gärna se på Neverstore så jag och Fransson åker med. Nej, men det ska bli kul att komma ut lite. Hatar att ligga inne som jag gjort de senaste dagarna på grund utav magen. Usch. Har nog lite feber nu också men det får inte hindra mig!
Nu ska jag ta något att äta, ska vara på Åbro om en timme.

Imorgon flyller min lillebror år och MIN DANIEL KOMMER HEM!

varför

Varför är livet inte rättvist? Varför är det just jag som ska orka med detta? Varför händer detta mig? Varför är just jag drabbad? Varför kunde det inte ha varit en fyllegubbe istället för jag? Varför kan jag aldrig få må riktigt bra och känna att jag kan göra precis vad jag vill? Varför måste det vara jag som måste tänka mig för varje dag? Varför är det just jag som inte kan träna som jag gjort? Varför är det jag som måste stå ut med smärtan? Varför måste jag åka fram och tillbaka hela tiden utan att de blir något bättre, snarare sämre? Varför är det just jag som är tvungen att svälja allt det dära? Varför är det jag som måste befinna mig flera gånger i månaden på stället jag hatar? Varför måste det vara jag som utsätts för detta? Varför måste jag ha ont? Varför drabbar detta mig?
Varför just jag?
Varför?
Varför...




Just a small town girl

Some will win, some will lose
Some were born to sing the blues
Oh, the movie never ends
It goes on and on and on and on


Don't stop believin'


usch

Snart bär det av mot sjukhuset.. usch

Kom hem


kom hem min långe man

 

Bilden är tagen samma dag som balen var. Blev nöjd med klänningen, håret och sminkningen.
Ska börja fundera ut hur mina kort jag ska skicka ut till alla som uppvaktade mig ska se ut.
Det är inte det lättaste vill jag lova.


Höstskor

Lite mysiga höstskor som gärna blir mina. Vill dock ha vissa i bruna, men är inte det på bilden. Jag gillar hösten ibland. Gå i mysiga kläder, mysiga skor, mysa med värmeljus under en filt med en kopp te eller choklad.

Paket

På fredag fyller min lillebror myndig! Oj vad stor han blivit. Idag blev paketet klart. Vet någon vad som är i det?

Bilder från Stockholm


bara min daniel

saknar dig nu när du är i Turkiet


En vecka

Nu har det gått en vecka sedan jag kom hem från Stockholm. Jag har hunnit med två besök på IKEA, ett i Gränna, varit hos älsklingen som nu är i Alanya, haft en heldag med laget och en hel del till. Idag är en tråkig dag. Jag ska städa mitt rum. Lägger upp en bild när det är klart. Om en vecka börjar jag jobba igen, ångest! Men det löser sig. Jag saknar min daniel.. Sjukt mycket.