Sommaren är kort

Efter några sköna dagar på kusten med Mia återvände jag hem. Då blev det en natt hos min daniel.
Efter det har det hunnits med mycket.
Harry Potter och mat på Riviera med tjejerna blev en lyckad kväll.
På torsdagen blev det en spontan utgång som också blev lyckad trots att jag körde. Hann även med sminkparty innan. På dagen Var jag med mina hjärtan Gita och Sabina som jag inte har sett på jättelänge. Har saknat er!
Jag har också hunnit få en ny garderob! En stor som jag kan gå in i! Underbart!
I onsdags var jag hos familjen Fransson och åt mat och spelade spel. Mycket skratt blev det.
I torsdags var en mycket blöt men rolig dag på Liseberg trots att jag inte fick med mig något gosedjur hem. Haha! Måste säga det att Balder var mycket läskigare att åka när det regnade! På eftermiddagen/kvällen var det uppehåll och perfekt väder för Liseberg. Dock var vi ganska blöta.
Ja, jag har hunnit med mycket under ett par veckor. Detta är bara lite utav det.

Sommaren har bara sprungit iväg. Snart börjar skolan igen. Jag har lite ångest. Ganska mycket egentligen.


elin

Ledig med fullt betalt

Bilder från allt som hänt hitils denna sommaren har jag tyvärr inte på datorn än, men de kommer.
Jag har varit ledig ett tag nu med fullt betalt. Me like! Men nu börjar det att bli lite långtråkigt. Jag har inte haft något att göra idag så jag har städat hela huset och sett på film. Igår var jag ute och gick en mil. D har sovit hos mig i två nätter nu. Mysigt!
Jag har nog skämt bort han och lillebror en aning. Nu längtar jag tills ikväll då det blir utgång! Det var väldigt längesen nu så det ska bli riktigt roligt!

Under dagarna jag varit ledig har jag tänkt en hel del. Det blir lätt så när det inte finns så mycket att göra. Jag har tänk på hur mycket kärlek egentligen betyder för mig. Kärlek till vänner, till familj, till pojkvän. Det finns så många olika sorters kärlek och alla sorter är precis lika viktiga för mig. Ibland kan det vara svårt att visa kärleken till alla jag tycker om. Jag vill göra så mycket med alla och ha kul men tiden räcker inte till ibland. Det finns tillfällen som man måste ge sig själv lite kärlek. Bara få vara för sig själv och inte göra någonting. Kärlek är viktigt för mig i alla olika former.
Alla vänner, min familj, min Daniel, ni betyder så himla mycket för mig. Tack för att ni finns. Tack för att ni ställer upp. Tack för allt.




Elin

Tiden rinner iväg

Det var ett bra tag sen jag skrev här. Jag har hunnit med skolavslutning, jobba i 12 dagar,  spenderat midsommar i smögen, varit på liseberg med släkten, varit med kompisar, varit på lagfest, varit sjuk i 2 veckor, tittat på fotboll, spenderat pengar, varit på konfirmation och mycket mer.
Veckorna bara rinner iväg. Det är svårt att komma ihåg allt man gör.
Har inte så mycket ork att skriva massvis om allt som hänt. Lite bilder kommer för de säger mer än tusen ord. :)

Skolavslutning 2009









Mer bilder kommer :)