Regn, regn, regn, kallt

Kan man tänka sig att sommarlovet börjar på fredag? På fredag då skolavslutningen är. Det är helt otroligt. Dels att tiden gått så fort och dels för att vädret är som det. Jag tycker synd om alla som tar studenten på fredag. Regn, regn och kallt, det är inte direkt vad som önskas. Tänk om det i alla fall kunde vara uppehåll. Det skulle underlätta väldigt mycket. Det skulle inte bli så kallt heller. Men nu är läget som det är. Sverige är Sverige, tyvärr. Den Svenska sommaren kan man aldrig lite på.
Men det finns ett ljus i det hela med att det blir fredag. Det blir sommarlov!




volvo 2008



elin


Onsdag

Idag har nog varit det mest ovärda i skolan på länge! Har inte gjort något vettigt förutom ett funktionsdiagram.
vi hade sovmorgon och innan lunch hade vi bara en kort genomgång. Maten i skolan smakade blä!
Efter lunch gjorde jag och Sabina funktionsdiagram och blev klara med det snabbt. Så vi fick gå för vår lärare hade vuxenutbildning. Vi fixade presentkort på Mango's till våra klassföreståndare. Mycket bra att ha det klart nu. Jag hann även med en tidigare buss så jag slapp vänta till halv 4.

Nu så ska jag plocka i ordning lite i mitt rum hade jag tänkt. Ikväll kommer Daniel och sover här så det behöver inte se ut som det gör nu. Haha. Men innan Daniel kommer är det träning.


elin

Gita Patel

Detta inlägg kommer för att min kära vän Gita Patel vill att jag ska skriva.
Gita är en flicka som snart kommer att börja sota för att hon ligger i solen.
Jag och Gita är väldigt bra för vi satte båda VG i slutbetyg på fysiken!
Men jag kanske är något bättre eftersom att jag hade ett poäng mer än henne.
Haha, Vi är lika bra tycker jag!
Vi tog en tur till Elins Esplanad och där köpte vi skoooor! MUMS!
Vi åt vår sista måltid på vh i tvåan och hade våra sista lektioner också.
Skönt!
Jag tycker om min Gita.

Jag har fixat alla studentpresenter idag och min klänning är näst intill klar. Bara lite som ska göras imorgon.
Imorgon blir det träning också. På kvällen spelar Sverige mot Malta och jag hoppas de är bättre än mot Danmark.

Elin
Rättfram & ansvarstagande
med god social förmåga



ElinVictoriaStenvall



Måndag

Det är ju inte en jävel som vill ta ansvar för det men sen ska de ha det serverat.

Vet inte hur jag mår egentligen. Stressad och irriterad. Har ingen vidare motivation heller. Och allt jävla tjat hela tiden.
Därför blev det ingen träning idag. Har för mycket att göra.

Bästa idag är natten med hjärtat och Valles med S och G. <3!

Snart är min klänning klar. Kanske skulle spara den till balen nästa år istället. Men nej, en klänning till säger jag aldrig nej till. Mamma är grym på att sy klänningar! :)
Imorgon kommer den att bli helt klar. Längtar!

Imorgon kommer det bli fullt upp. Men efter det så ska det inte vara mycket kvar. Bara två jobbiga skoldagar med ett slutprov som vi inte vet vad vi ska kunna på. På fredag är det skolavslutning och jag längtar till att få se alla glada studenter och alla glada över att få ett välkomnat sommarlov! Dock blir det jobb de fyra första veckorna. Volvo. Men efter det har man pengar i alla fall. =)



elin

önsketanke

Tänk om jag skulle kunna få vara en prinsessa för en dag


Torsdag

Idag har det varit en otroligt ovärd skoldag, precis som alla andra dagar denna vecka. Imorgon kommer det att bli precis lika ovärt. Det enda som är bra med morgondagen är att det blir helg och denna helgen behöver jag knappt ens tänka på skolan. Betygen är näst intill satta och det finns inte så mycket mer att göra för att höja/sänka dem. Jag vet inte om jag är nöjd eller inte nöjd med betygen jag fått i år. Jag tror att jag inte är nöjd. Jag är inte helt nöjd. Men sånt är livet. Jag klarade i alla fall G i kemi trots varningen. Vi har ett prov kvar denna termin, i tvåan och det är på torsdag! Kan ni tänka er, ett prov dagen innan man slutar! Otroligt att Volvo gör så mot oss. Men jag är van, det hade vi nämligen förra året också.

Nu ska jag byta om och sedan åka till träningen. Har målvaktsträning idag också. Hoppas den går bra.

es

ett halvt år är 6 månader, hjärta

Igår hade jag och Daniel ett halv år, 6 månader. Tänk att tiden går så himla fort. Jag kommer ihåg när vi blev tillsammans. Det var som om det vore igår. Daniel är mycket speciell för mig. Mina ord räcker inte till för att förklara hur mycket jag tycker om honom och hur mycket han betyder för mig. kärlek

du är underbar  
   


jag älskar dig


hjärta

sommar

Nu var det väldigt längesen jag skrev. Det har varit en sjuk press med skolarbetet och jag har inte riktigt mått toppen. Men nu är jag påväg mot sommarlov!

Helgen har varit underbar! I fredags permanentade jag mig så nu ser jag ut som en pudel.
I lördags så tränade jag, jag och Mia kikade på när min kusin Disa spelade klassfotbollen, Daniel kom till mig på lördagkvällen och vi såg på Robinson finalen hos Mia. Daniel sov hos mig. På söndagen tittade jag och Pappa på Disa, sen bar det av hemåt. Jag duschade och sen åkte jag och hämtade Gita och Pragna i Mariestad för vi skulle kika på Daniel som spelade i just Mariestad. Vi hade jättekul och Daniel var grym! Sen skulle Pragna jobba men jag och Gita åkte över till Torsö och kollade på Martin när han spelade. Det blev också ett antal glassar och några dopp med fötterna i Vänern. Underbar sommarkväll som jag hoppas det blir mer av!


Disa


Måndagen kan jag nästan också räkna som helg tycker jag. Vi hade nämligen bara en lektion i skolan. Me like! Vi såg på film där. Sedan åkte jag, Gita och Sabina hem till Sabina och åt baugetter. Sabina är inte för bra på att laga mat om man säger så. Haha! Sen är hon ganska klumpig av sig och tappar ut oboypulver över golvet och på vartenda hyllplan! HAHA, jag och Gita städade upp efter henne medan vi skrattade så vi trodde vi skulle dö. Nästan i alla fall.
Sedan blev det årets första dopp. 14 grader är inte jättevarmt. Men det blev lite simmande i alla fall. Det blev också en hel del solande och en kanon kola hann också slinka ner innan vi skulle bege oss hemåt.
Tack för en underbar dag gummor! <3


Gita, Sabina

På kvällen spelade jag match mot Vartofta. Vi vann med 4-0 och jag gjorde mitt första mål för i år. YEAH!
Mådde dock inte bra under matchen på grund av att jag har svårt för att äta när det är varmt ute.



xoxo
es